Am ajuns la finalul scopului propus de 100 000 de EURO. Concluzii la finalul primului proiect

🎉 După cum bine știți, am ajuns la finalul scopului propus, de 100 000 de EURO. Dăm slavă lui Dumnezeu pentru modul atât de frumos în care s-au rânduit lucrurile.

În mai puțin de două luni echipa noastră a reușit, cu ajutorul și bunăvoința de care ați dat dovadă, să realizeze numeroase proiecte:

🔵 Am achiziționat aparatură medicală pentru spitalele din Suceava (aparate de monitorizare a funcțiilor vitale, ventilatoare, concentratoare de oxigen, ecograf portabil etc.)
🔵 Am oferit spitalelor echipamente de protecție (combinezoane, halate, viziere, măști, mănuși, cizme etc.)
🔵 Au fost împărțite pachete celor aflați în nevoie, de către voluntarii noștri
🔵 Cei din spital s-au bucurat de numeroase binecuvântări (pachete de paști cu pască, cozonaci, plăcinte, alimente, apă etc.)
🔵 Am bucurat prietenii noștri din mediul online cu 3 proiecte video, îmbărbătând astfel bucovinenii în momentele grele
🔵 În ziua praznicului Izvorul Tămăduirii au fost împărțite sticle de aghiazmă celor aflați în suferință, iar în Duminica Intrării Domnului în Ierusalim pacienții au primit ramuri binecuvântate
🔵 Am oferit suport spiritual în Săptămâna Patimilor și în Săptămâna Luminată punând la dispoziție, în format digital, slujba Deniilor și rugăciuni pentru cei de acasă.

Iar lucrurile frumoase nu au luat sfârșit. Vă vom ține la curent pe măsură ce vom finaliza procedura de achiziții pentru spitale.

💙Faptele bune merg înainte: sistemul de donații online rămâne activ pe site: https://alaturilagreu.ro.
Fapta bună nu are margini, nu are limite.

🕊Vă mulțumim cu sinceritate, și vă mărturisim că aceste acțiuni nu ar fi fost posibile fără ajutorul vostru, moral sau financiar, fiecare după putință.
Dumnezeu să primească darul fiecăruia dintre dumneavoastră!

Mulțumim din inimă, pe această cale, și prietenilor noștri de la Agenția de știri Basilica, Doxologia, Monitorul de Suceava pentru încrederea și susținerea arătată pe tot parcursul campaniei.

Fiți mai departe buni și împărțiți bunătate, ca să vi se lumineze viețile.

“Nimic nu poate apropia inima mea așa de mult de Dumnezeu, ca milostenia.”

Sfântul Isaac Sirul